Er zijn 452 resultaten gevonden.

OMO scholengroep Bergen op Zoom e.o. – ZuidWestHoek College

Het onderwijs op het ZuidWestHoek College sluit aan bij de individuele behoeften, talenten en wensen van de leerling. De school leidt hen op tot kritische burgers.

Lees meer ›OMO scholengroep Bergen op Zoom e.o. – ZuidWestHoek College

OMO Scholengroep De Langstraat – Dr.Mollercollege

De scholen willen - elk met een eigen accent - onderwijs op maat bieden, respect als kernwaarde overdragen, zorg en begeleiding bieden ten dienste van het leerproces en aandacht schenken aan de algehele ontwikkeling van hun leerlingen.

Lees meer ›OMO Scholengroep De Langstraat – Dr.Mollercollege

OMO Scholengroep De Langstraat – Walewyc-mavo

De scholen willen - elk met een eigen accent - onderwijs op maat bieden, respect als kernwaarde overdragen, zorg en begeleiding bieden ten dienste van het leerproces en aandacht schenken aan de algehele ontwikkeling van hun leerlingen.

Lees meer ›OMO Scholengroep De Langstraat – Walewyc-mavo

OMO Scholengroep De Langstraat – Van Haestrechtcollege

De scholen willen - elk met een eigen accent - onderwijs op maat bieden, respect als kernwaarde overdragen, zorg en begeleiding bieden ten dienste van het leerproces en aandacht schenken aan de algehele ontwikkeling van hun leerlingen.

Lees meer ›OMO Scholengroep De Langstraat – Van Haestrechtcollege

OMO Scholengroep De Langstraat – d’ Oultremontcollege

De scholen willen - elk met een eigen accent - onderwijs op maat bieden, respect als kernwaarde overdragen, zorg en begeleiding bieden ten dienste van het leerproces en aandacht schenken aan de algehele ontwikkeling van hun leerlingen.

Lees meer ›OMO Scholengroep De Langstraat – d’ Oultremontcollege